درمان کم خونی فقر آهن،غذاهای آهن دار

یک فنجان اسفناج پخته شده چیزی حدود ۳ و نیم میلی گرم آهن گیاهی به بدن می رساند

 

کمبود آهن یکی از رایج ترین کمبودهای تغذیه ای در سراسر جهان بخصوص در میان کودکان و ن باردار است.

آهن توسط بدن برای کمک به ایجاد هموگلوبین در سلول های قرمز خون استفاده می شود و اکسیژن را به سراسر بدن حمل می کند. احساس خستگی و عدم وجود انرژی، اختلال در معده، مشکلات در تمرکز و قرار گرفتن در معرض عفونت ها و بیماری از نشانه های ابتلا به فقر آهن هستند.


پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوجوان سالم گروه نرم افزاری ((کاجینو)) Jenni رنگارنگ Username.rozblog.com شرکت آریان ملک طراحی حرفه ای انواع کابینت با قیمتی مناسب دانشجوی مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه فردوسی مشهد درباره فیلم زینب اثر استاد علیرضا توانا