شکر باعث مقاومت به انسولین می‌شود و بدن را به سمت دیابت پیش می‌برد

 

شکری که ما اکنون مصرف می‌کنیم ماده‌ی تصفیه‌شده‌ای است که در کارخانه تمام ویتامین‌ها، پروتئین و آنزیم‌های آن جدا می‌شود و به‌صورت ماده‌ی غلیظ پودری درمی‌آید که مصرف آن نه تنها سودی ندارد بلکه مضر هم خواهد بود.

 

به‌طور عامیانه به تمام مواد شیرین، شکر گفته می‌شود. این ماده‌ی کریستالی سرشناس از گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز تشکیل شده است که در ابتدای کشف آن در جنوب آسیا و آمریکا چون به‌صورت شربت از نیشکر عصاره‌گیری می‌شد چندان قابل حمل‌ و‌نقل گسترده نبود. تا اینکه هندی‌ها توانستند آن را به‌‌صورت دانه‌های کریستالی دربیاورند و به شهرت جهانی برسانند.


پایگاه سلامت دانش آموزی لارستان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

... آخر دل شدم Amy کهف اپینک دانلود برنامه های روز آموزش کامل افزونه المنتور - اموزش المنتور وردپرس - اموزش المنتور بزرگترین مرکز زیبایی تهران دانلود کتاب تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی Jeffrey